لوله بازکنی
رفع گرفتگی و لوله بازکنی سراسر تهران فوری شبانه روزی با اعلام هزینه قطعی
بازکردن سرویس بهداشتی ایرانی و توالت فرنگی , چاهک حمام , کفشور آشپزخانه و سینک ظرفشویی , لوله ماشین لباسشویی , راه آب روشویی و تعمیرات مربوطه
لوله بازکنی تهران با دستگاه ژنراتور حرفه ای و فنر در سایزهای مختلف , بازکردن توالت فرنگی با دستگاه تراکم یا بصورت دستی .
رسوب تراشی و جلوگیری از تکرار گرفتگی لوله فاضلاب در کوتاه مدت .
خدمات لوله بازکنی تهران پایپر
خدمات لوله بازکنی تهران پایپر با ارایه خدمات شبانه روزی , فوری و اعلام قیمت تمام شده و منصفانه و مطابق با تعرفه اتحادیه لوله بازکنی در سراسر تهران در خدمات شماست .
خدمات ما از طریق تلفنی با نزدیکترین لوله بازکن های ما در سراسر تهران بین 15 تا 30 دقیقه در محل حاضر شده و مشکل گرفتگی لوله ساختمان را رفع میکنند .
علت گرفتگی لوله
بسته به نوع لوله کشی , گرفتگیهایی گاه و بیگاه در لوله های فاضلاب نقاط مختلف ساختمان مانند سیفون توالت ایرانی , توالت فرنگی , کفشوی آشپزخانه , لوله فاضلاب سینک ظرفشویی و یا سنگ روشویی ,خروجی لوله لباسشویی , کفشور پشت بام و ناودانی در زمان بارندگی بوجود می آید , که با توجه به نوع استفاده , گرفتگیهایی متفاوتی در لوله ها بوجود می آید . در ادامه به علل مختلف گرفتگی و راهکارهای اساسی آنها میپزدازیم .
1- افتادن اجسام جامد درون کاسه توالت و کفشورها مانند , مسواک , خمیر دندان , صابون , دستمال کاغذی , نوار بهداشتی , قطعات پلاستیکی و سپس جمع شدن خرده آشغال و مو در اطراف این اشیای جامد یکی از دلایل گرفتگی لوله هاست .
اگر تنها علت گرفتگی این اجسام باشند , ممکن است با اولین ضربه ای که فنر به آنها میزند , مشکل حل شده و بخاطر عبور کردن این اجسام از یک محل کوچکتر و گلوگاه اتصالات , به بخش بزرگتری از لوله کشی رفع گرفتگی حاصل شود .
البته احتمال دارد که وجود هر قطعه بزرگی به مرور موجب گرفتگیهای بزرگتری نیز بشود . بهترین راهکار در این مواقع این است که تا حد امکان جسم خارجی را از داخل لوله کشی فاضلاب بیرون بکشید .
2 – ته نشین شدن تدریجی رسوبات جامد , در طول لوله های افقی لوله فاضلاب یکی از دلایل رایج گرفتگی , بخصوص گرفتگیهایی است که دایما به لوله بازکنی احتیاج دارند . مواد ته نشین شده , مخلوطی از چربیهای و مصالح ساختمانی هستند که مانند ملات , سطح مقطع داخل لوله فاضلاب را پر کرده و باعث انسداد و گرفتگی لوله ها میشوند .
لوله کشی فاضلاب به منظور هدایت آب کثیف , جامدات و پسابهای حاصل از شستشو و فضولات انسانی و … به سمت چاه یا فاضلاب شهری اگو اجرا میشود . سیستم لوله کشی فاضلاب در اکثر ساختمانها بر اساس جاری شدن آب و فضولات با استفاده از نیروی جاذبه زمین است . بخاطر همین مهمترین اصل در اجرای لوله کشی فاضلاب شیب بندی مناسب لوله کشی فاضلاب ساختمان میباشد .
در طبقات ساختمان آب حاوی اجسام جامد از سمت کفشور یا سیفون بوسیله یک لوله افقی به سمت لوله عمودی یا رایزر اصلی فاضلاب حرکت کرده و در آنجا با سرعت به سمت کف ساختمان یا پارکینگ سقوط میکند . در پارکینگ یا کف ساختمان نیز بوسیله لوله های افقی سایز بالا به سمت چاه یا فاضلاب شهری با استفاده از یک لوله افقی متصل میشود .
در طراحی لوله کشی ساختمان فاصله از محل خروجی تا رایزر اصلی که یک مسیر افقی است , را بایستی به حداقل ممکن رساند . اما برخی مواقع بخاطر محدودیت در دکورسیون داخلی و چیدمان سرویسهای بهداشتی , طول لوله های افقی بیش از حد زیاد شده و این موچب میشود که از لحاظ فنی لوله کشی فاضلاب با مشکل مواجه شود .
در اینجا تنها کاری که میتوان انجام داد , محاسبه و ایجاد شیب مناسب در اجرای لوله کشی فاضلاب است , شیب بندی مناسب در لوله کشی فاضلاب بین یک تا 3 درصد است که در طولهای بیشتر تا جایی که کف ساختمان اجازه میدهد , شیب بایستی بیشتر شود .
به هرحال با وجود تمامی ملاحظات کم بودن شیب موجب میشود , سرعت حرکت فاضلاب در لوله کاهش پیدا کرده و با کاهش سرعت حرکت آب و جامدات , عمل ته نشین شدن رسوبات به خاطر جاذبه به تدریج کف لوله و سپس کل لوله فاضلاب را مسدود کرده و مانع از عبور فاضلاب میشود .
راه چاره در مورد رفع گرفتگی لوله های فاضلاب رسوب گرفته یا تعویض قطعه لوله مورد نظر است و یا رسوب زدایی لوله فاضلاب با روشی که توضیح خواهیم داد .
رسوب زدایی لوله فاضلاب
رسوب زدایی لوله فاضلاب یکی از شیوه های لوله بازکنی است که برای جلوگیری از تکرار گرفتگی انجام میشود . هنگامی که ته نشینهای رسوبات انباشته میشوند , بر اثر مخلوط شدن چربی , گرد و خاک و سایز اجسام زیر با آب , هر روز ضخامت این ملات افزایش یافته تا کل سطح مقطع لوله دچار گرفتگی شود . در این وضعیت هیچ آبی از کف , کفشور عبور نکرده و آب از کف راه آب رده نشده و پس زده میشود .
در این حالت هنگامی که شما با فنر لوله بازکنی اقدام به بازکردن لوله کرده و پس از آن آب را باز میکنید , تصور میکنید که لوله کاملا باز شده و مشکلی باقی نمانده است .
اما این تصور اشتباه است , زیرا پس از مدتی , بخاطر اینکه داخل لوله فقط به اندازه فنر باز شده است , دوباره رسوباتی باعث کور شدن این روزنه ها شده و شما مجبور هستید که با تلفن به یک لوله بازکن از او درخواست کنید که لوله را باز کند .
اگر به فکر رسوب زدایی لوله فاضلاب خود نباشید , هر دفعه علاوه بر صرف هزینه , باعث درسردهایی چون وجود بوی بد در میحط , معطل شدن , کثیف کاری و مصایب و مشکلات دیگری شوید .
اگر در تعویض لوله کشی لوله مورد نظر تنگنا و محدودیتهایی وجود دارد , تنها راه چاره این است که از یک لوله بازکنی مجرب بخواهید که برایتان لوله فاضلاب مورد نظر را رسوب تراشی کند .
در رسوب تراشی لوله فاضلاب با استفاده از فنرهای متناسب با سایز لوله و ابزارهای مختلف و همچنین استفاده از لوله بازکنهای شیمیایی متناسب با نوع لوله فاضلاب , اقدام به تراشیدن رسوبات لوله و به حداقل رساندن آن میشویم و زمان گرفتگی مجدد لوله را به بازه زمانی بیشتری افزایش میدهیم .
پیشگیری از گرفتگی لوله ها
برای جلوگیری از گرفتگی لوله های فاضلاب بهترین روش این است که از ریختن موادی که موجب تشکیل رسوبات در کف لوله ها میشوند اجتناب کنید . حداقل در مورد راه آبهایی که سابقه گرفتگی داشته این موارد را رعایت نمایید .
1- از ریختن چربی , روغن , کره , پوست میوه , پوست و خود تخم مرغ , ته مانده غذا , مشما , مواد پلاستیکی , دستمال کاغذی , کاغذ , نوار بهداشتی , مو , صابون , مسواک , خمیر دندان و اشیای جامد به داخل لوله فاضلاب خودداری کنید .
2- برای کفشورهای آشپزخانه , سینک و حمام و سرویس بهداشتی صافی و توری و در کاسه توالت ایرانی چاه بست نصب کنید .
3- سینک ظرفشویی را هر چند وقت یک بار با تاید یا پودر ماشین لباسشویی و آب گرم به مدت پنج دقیقه شستشو داده , تا روغنها و موادی که بر اثر شستن ظروف در سطح لوله ها هستند , از بین بروند .
موارد فوق تا حد زیادی نیاز شما به لوله بازکنی را کاهش میدهد .
هزینه لوله بازکنی
هزینه لوله بازکنی بستگی به نوع گرفتگی و محل گرفتگی دارد . هزینه لوله بازکنی از حدود 150 هزار تومان تا حدود 500 هزار تومان برای گرفتگیهای معمولی بوده و این رقم بستگی به زمان صرف شده و کارهایی که برای لوله بازکنی صورت میگیرد و نوع و اندازه فنرها متغیر است. البته ممکن است با افزایش متراژ فنر , قیمت لوله بازکنی نیز افزایش پیدا کند .
کلاهبرداری لوله بازکنی
معمولا قیمت اعلامی این گونه افراد به اصطلاح لوله بازکن به شما رقمی بین 50 تا 100 هزار تومان است و شما را ترغیب میکند که با توجه به عجله ای هم که در انجام کار دارید , بدون فوت وقت نشانی خود را ارسال و منتظر لوله بازکنی میمانید .
بعد از رسیدن لوله بازکن و مشغول شدن به کار , یا در همان ابتدای کار به شما اعلام میکند که مبلغی بسیار بالاتر از رقم تی شده بایستی پرداخت کنید و یا در آخر کار به شما یک رقم نسبتا نجومی اعلام میکند . این شگرد به این ترتیب ادامه پیدا میکند که مثلا هزینه لوله بازکنی را حدود 1 تا 2 میلیون تومان اعلام , و منتظر عکس العمل شما میشوند .
مشتری هم که از همه جا بی خبر نهایتا با کمی تخفیف و جنگ و جدال راضی به پرداخت این مبلغ یا کمی کمتر میشود . من قصد تخریب همکاران خود را ندارم , اما متاسفانه خیلی از لوله بازکنها از همین روش برای کسب درآمد یا سرکیسه کردن مردم استفاده میکنند . البته بسیاری از ارقام اعلام شده ممکن است , منصفانه بوده و به حق خواهان این ارقام باشند .
اما تی کردن و اعلام کردن قیمت نهایی , حداقل در ابتدای کار ,حق مشتری است که از آنها دریغ میشود . این نوع دبه در قیمت هم بر خلاف انسانیت به دور بوده و هم اینکه نارضایتی مشتری از مبلغ پرداخت شده , ممکن است دامن گیر افراد شود .