خدمات برق ساختمان
خدمات برقی الکتریکی ساختمان
تلفن : 09122437371 -22533080 شبانه روزی , سراسر تهران
اجرا و تعمیرات برق ساختمان , بازسازی و نوسازی سیم کشی و برق کشی ساختمان , اجرا و تعمیرات سیم کشی , کابل کشی و داکت کشی ساختمان , عیب یابی و رفع عیب برق ساختمان , رفع اتصالی برق ساختمان , تعمیر و تعویض فیوز برق , کلید مینیاتوری , جعبه فیوز و تابلو برق ساختمان , نصب انواع لوستر سبک و سنگین , شاخه ای و ریموت دار, دیوارکوب , برنزی , کریستالی و فانتزی , نصب و تعویض روشنایی , ال ای دی LED , هالوژن , بی متال ,فلورسنت مهتابی و آفتابی , لامپ و سرپیچ , نصب و تعویض کلیدپریز , دیمر , فتوسل و سایر لوازم جانبی الکتریکی نصب , تعمیر و تنظیم سنسور حرکتی راه پله , پارکینگ و مشاعات نصب, تعمیر و تعویض آیفون تصویری و معمولی , کابل کشی کولر گازی سیم کشی برق کولر آبی تعمیر و سرویس کولر آبی و کلیه خدمات برقی و تعمیرات سیم کشی ساختمان در سراسر تهران.
خدمات برق ساختمان به چند دسته مختلف تقسیم بندی میشود.
- طراحی و اجرای سیم کشی برق ساختمان
- نصب تجهیزات و لوازم برقی(کلیدپریز, لامپ و….)
- عیب یابی و تعمیرات سیم کشی
- بازسازی و نوسازی سیم کشی ساختمان
- نصب و تعویض لوازم برقی قدیمی
- اضافه کردن سیم کشی و تجهیزات برقی
کلیه خدمات برق ساختمان از بعد از کنتور اصلی آغاز شده تا نقطه استفاده مصرف کننده ادامه پیدا میکند.
خدمات برق ساختمان
خدمات برقکاری یکی از مهمترین خدمات تاسیساتی بوده و به مجموعه ای از اجرا و تعمیرات سیم کشی , نصب انواع سرپیچ ها لامپ ها , روشنایی ها , کلیدپریز و لوازم برقی, تلفن و تجهیزات الکتریکی آپارتمان های مسکونی تجاری و صنعتی اطلاق میگردد.
نگهداری و کنترل تجهیزات برقی الکتریکی نیز کار بسیار مهمی تلقی میشود.
اخیرا کابل کشی شبکه نیز به حیطه خدمات برق کاری اضافه شده و برخی برق کار ها کار پسیو شبکه را نیز انجام دهند.
در سیم کشی برق ساختمان ایمنی از اصول اجرای کار میباشد. جلوگیری از بروز مخاطرات جانی و جسمی بسیار نمود پیدا میکند. در سیم کشی ساختمان محافظت از سیم کشی بسیار ضروری به نظر میرسد.
تعمیرات برق ساختمان
از جمله مهمترین قسمت های خدمات برق ساختمان, تعمیرات برق ساختمان است. یک تعمیرکار برق ساختمان علاوه بر مهارت در اجرای سیم کشی های ریز و درشت بایستی با تسلط فنی و تجربه لازم مهارت لازم در عیب یابی مشکلات برقی منزل و رفع عیوب احتمالی را داشته باشد. در کنار تجربه استفاده از ابزارلات مورد نیاز و تعمیرات برق ساختمان به صورت اصولی از پیش نیازهای یک برقکار ماهر ساختمان است. این تجربه میتواند هم از لحاظ فنی و هم از نظر هزینه به کمک رفع برخی مشکلات پیچیده آمده و عیب و ایراد احتمالی را به بهترین وجه ممکن رفع کند.
به همین دلیل داشتن صبر و حوصله لازم در تست و آزمون خطاهای لازم و وقت گذاشتن برای پیدا کردن ایراد اصلی بسیار ضروری است. شاید رفع یک اتصالی کوچک در نقطه ای از سیم کشی ساختمان راحت به نظر برسد, اما تخصص یک تعمیرکار برق ساختمان و کار اصلی او, یافتن ریشه مشکل اتصالی سیم کشی است.
تعویض یک کلید پریز یا فیوز مینیاتوری شاید کار ساده ای است, اما تشخیص اینکه عیب و رسیدن به نقطه اطمینان بسیار مهم است. ویژگی بعدی که یک تعمیرکار برق ساختمان نیاز دارد, داشتن سلیقه لازم برای نصب لوازم و اجرای سیم کشی های جزیی است. اینکه چه وسیله ای در چه نقطه ای نصب شود و عبور سیم کشی روکار یا توکار از چه مسیری باشد, نیز از ترفندهای لازم برای کارهای جزیی برقکاری است.
لوله کشی فلزی , لوله کشی پلی آمید و لوله کشی خرطومی از انواع لوله کشی های محافظ سیم کشی و کابل کشی ها میباشند. مراحل سیم کشی ساختمان به شرح زیر میباشد.
خدمات برقکاری ساختمان
1- طراحی نقشه الکتریکال : تهیه و طراحی نقشه الکتریکال در شروع سیم کشی و برقکاری ساختمان در کیفیت کار بسیار موثر میباشد.
2- اندازه گیری و ترازکاری , خط کشی کلیدپریزها برای آماده سازی کنده کاری و استاندارد سازی فاصله نیز بسیار لازم به نظر میرسد.
3- تعیین محل و کنده کاری با عمق مناسب و طبق نقشه برای قرار دادن لوله ها و قوطی مرحله بعدی کار میباشد.
4-نصب قوطی و کلیدپریزها , با رعایت اصول قوطی هاو کلیدپریزها بایستی نصب شده و در سر جای خود محکم خواهند شد. در زمان نصب و پس از آن باید طوری نصب شوند که سوراخهای قوطیها مسدود نشوند.
5- لوله گذاری و نصب لوله های برق برای عبور سیم ها و کابل های برق , تلفن , آنتن , شبکه و سایر تجهیزات انجام میشود.
6-سیم کشی برای رساندن برق و الکتریسیته از کنتور و توزیع بین لامپها , پریزها و سایر مصارف دیگر صورت میگیرد.
سیم کشی تلفن و آنتن نیز از جمله سیم کشی هایی است که بایستی صورت بگیرد. سایز سیم ها نسبت به مصرف , ولتاژ و آمپر برق بستگی دارد.
7- سربندی , تقسیم بندی و انشعاب گیری مرحله بعدی کار است.
قرار دادن سر سیم ها و بخش بندی داخل قوطی های کلیدپریز از مهمترین بخش خدمات برقی ساختمان است.
8- نصب لوازم برقی که در این قسمت کلیدپریزها , سرپیچ ها, آیفون , و فیوزها نصب و برای برق کشی واحد مسکونی تست میشوند. در اینجا باید تلاش شود تمامی نصبیات با دقت و ظرافت نصب شوند.
مراجل اجرایی خدمات برقی ساختمان
1-استفاده از ابزار وتجهیزات برقکاری
2-در دست داشتن نقشه برق ساختمان
3-عالمت و جایگذاری لوله ها و قوطی ها
4-تمیز کاری لوله ها وقوطی ها
5-سیم کشی برق ساختمان
6 -نصب کلید و پریز و متعلقات
تجهیزات برق ساختمان
کسانی که کار اصلی آنها با برق است ویا میخواهند با برق کار کنند حتما باید امنیت
و راحتی کار رابرای خود در اولویت قرار دهند. برای پیشبرد بهتر کار و کارکرد
سریع در برق کاری و رعایت استاندارد ها استفاده از ابزار های مورد نیاز و
ضروری در برق کاری است که می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1 – فازمتر : از این ابزار برای تشخیص سیم فاز از نول و گاهی برای باز و بست پیچ ها
استفاده می شود.
2-سیم چین : از سیم چین برای قطع و برش سیم ها و در مواقعی برای برداشتن عایق
روی سیم ها می توان استفاده کرد.
3-فنر سیم کشی : از این ابزار برای انتقال و هدایت سیم در داخل لوله ها وجاهای پیچ و
خم دار استفاده می شود .
4-انبر دست : از انبردست در سیم کشیبرای برش و تاباندن سیم و… استفاده می شود.
5-سیم لخت کن : همانطور که از نام آن مشخص است برای به اصطلاح لخت کردن سیم و برداشتن عایق روی سیم استفاده میشود.
6 – مولتی متر : این وسیله برای اندازه گیری مقدار جریان – ولتاژ و مقاومت کاربرد دارد.
7 -متر : برای اندازه گیری طول و عرض و جایگذاری …. به کار برده می شود.
تهیه نقش برق ساختمان
در دست داشتن نقشه برق ساختمان طراحی نقشه سیم کشی ساختمان
اولین مرحله برای سیم کشی ساختمان است .که متناسب با نوع ساختمان و نوع سیم کشی و تجهیزات مورد نظر تهیه می شود .
نقشه سیم کشی ساختمان باید متناسب با تمامی استاندارد های سیم کشی ساختمان و مورد تایید نظام مهندسی باشد , و برای راحتی کار یک نسخه از
آن برای جایگذاری لوله و قوطی ها و تابلو برق و غیره… ر آن مشخص می شود.
جایگذاری لوله و قوطی و تابلو برق
این مرحله مهمترین قسمت از مراحل سیم کشی می باشد .ز زمان شروع دیوار ها تا زمان سفید کاری یا کاشی یا سرامیک ادامه دارد. در این مرحله دیوار ها توسط شیار زن برش خورده و جای لوله ها و قوطی ها و چراغ ها با رعایت کامل استاندارد و تراز بندی کنده کار می شود و جایگذاری می شوند.
سیم کشی ساختمان
قبل از سیم کشی باید کلیه لوله ها و مخصوصا قوطی ها که احتمالا پر شده است از مصالح ساختمان به طور کامل تمیز و برطرف کرد زیرا باعث می شود فنر زنی و سیم کشی به سختی انجام شود و گاه درمواردی غیر ممکن می شود.
بعد از تمیز کاری لوله ها و قوطی ها بایستی کار سیم کشی داخل لوله ها انجام شود. این قسمت بسیار مهم میباشد و مخصوصا در قسمت اتصاالت و سربندی باید توسط عایق (سرسیم – قلع– ترمینال –عایق حرارتی – لنت)به یکدیگر متصل شوند.
-کلیه سیم هایی که از قوطی بیرون آمده اند باید به هم گره خورده و یا چسب خورده شود که طی عملیان ساختانی اشتباهی بیرون کشیده نشوند .
نصب کلید و پریز و چراغ ها
این قسمت آخرین مرحله خدمات برقی ساختمان می باشد و با دقت باال و ظرافت کاری باید انجام شود زیرا نصب متعلقات به زیبایی و تمیزی کار قوت می بخشد و از اهمیت بالایی برخوردار است و همچنین مورد رضایت و خشنودی کارفرما نیزمی شود .این مرحله بعد از انجام کلیه کار های ساختمان اعم از نقاشی – سرامیک و کاشی انجام می شود.در نصب تجهیزات و متعلقات به قسمت اتصال سیم ها توجه زیاد شود که باعث قطعی وحوادث نا گواری از جمله آتش سوزی در پی نداشته باشد.
برای اجرا و تعمیرات و خدمات برقی ساختمان غرب تهران , شمال تهران , شرق تهران و مرکز تهران با ما تماس بگیرید تا با اعزام شبانه روزی و فوری برقکار و سیم کشی حرفه ای در خدمت شما باشیم.
اصول سیم کشی ساختمان
سیم کشی ساختمان نیز مانند کلیه مهارتهای فنی از یک سری اصول علمی و تخصصی بهره میبرد . اگرچه به زعم بسیاری از مردم و در برخی موارد شناخت نول و فاز بخش اصلی سیم کشی ساختمان محسوب میشود , اما در اجرای اصول سیم کشی ساختمان قوانینی وجود دارد , که اگر به درستی اجرا نشود , میتواند منجر به خسارتهای جانی و مالی سنگینی شود .
مهمترین قسمت از اصول برقکاری رعایت ایمنی است که باید از طرف مجری رعایت شده و در حین اجرای کار به شرایط استفاده کاربر از لوازم برقی , ملاحظه ایمنی مصرف کننده را نیز داشته باشد .
هدف از سیم کشی ساختمان رساندن برق و توزیع بار الکتریکی یکسان و متناسب به مصرف کننده های مختلف میباشد . انتخاب کابل , سیم و لوازم مناسب , مسیر سیم کشی و عایقکاری و حفظ ایمنی از اصول ابتدایی سیم کشی ساختمان است .
تاسیسات برق ساختمان
تاسیسات ساختمان شامل دوبخش تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی میباشد وهر دوی آنها برای افزایش رفاه ساکنین میباشند. ما در اینجا راجع به تاسیسات الکتریکال که بانام عمومی تر برق کشی یا سیم کشی ساختمان معرف شماست توضیحات مفصل خواهیم داد.
هدف از سیم کشی ساختمان توزیع متناسب و تغذیه کلیدها و پریزهاست . کلیدهای برق دونوع کلید روشنایی و کلیدهای مینیاتوری میباشند که البته کلیدهای مینیاتوری نفش فیوز و حفاظت از برق سیستم را دارند.
کلیدها وظیفه قطع و وصل کردن برق یک لامپ یا یک سیستم برقی را دارند. پریزها وسایلی هستند که بوسیله یک دوشاخه برق دستگاه و لوازم برقی را تغذیه میکنند .
برقکاری و سیم کشی ساختمان باید با یک نقشه و طرح حساب شده برای یک ساختمان اجرا شده و خطور از استانداردهای سیم کشی ممکن است باعث کاهش راندمان و نقص در سیستم برق ساختمان شود .
در اولین گام برای نقشه کشی یک ساختمان باید بدانیم که یک ساختمان چه مصارف برقی داشته و کنتوری که دارد و یا درآینده به آن تخصیص داده میشود دارای چه مشخصاتی است . برای اجرای فرآیند سیمکشی ساختمان و برق ساختمان های مسکونی می بایست کلی دقت نظر داشت و اجرای کلیه مراحل مربوط به آن را به افراد متخصص سپرد تا با تکیه بر تجربه و تخصص خود تمامی نکات ایمنی و کلیدی مربوط به سیمکشی یا برقکاری ساختمان را طبق استاندارد های آن به اجراء درآورد تا در درازمدت هیچ گونه مشکلی گریبانگیر ساکنین منازل نگردد.
قیمت سیم کشی ساختمان
قیمت سیم کشی ساختمان بسته به نوع کار رنج متفاوتی دارد . درکذشته هزینه برقکاری ساختمان شعله ای محاسبه میشد. معمولا قیمت خدمات برق کشی ساختمان چکی و توافق محاسبه میشود.
اجرت سیم کشی و کابل کشی بصورت متری هم در برخی پروژه های بزرگ با نقشه مشخص متداول است . نصب تجهیزات الکتریکی و لوازم برقی نیز قیمتهای مشخصی دارند که برحسب تعداد قطعات و نوع تجهیزات میتوان قیمت گذاری نمود.
البته این قیمتهای کلی برای خدمات سیم کشی بزرگ است و برای خدمات برقکاری در رنجهای کوچکتر قیمتها بصورت کلی ارایه داده میشود.
رعایت نکات در حین اجرای سیم کشی ساختمان
در هنگام اجرای برق کشی ساختمان حتما در این کار سال ها تجربه دید و نکات مربوط به این کار را به طور کلی فراگرفت تا بتوان با رعایت تمامی نکات لازم سلامت وسایل برقی ساکنین خانواده ها را تأمین کرد تا موجبات نارضایتی آنان را به هیچ عنوان در پی نداشته باشد.
اولین نکته در راستای سیم کشی ساختمان، کشیدن نقشه ای مهندسی شده و اصولی است تا در حین کار طبق برنامه و نقشه پیش روی سیستم برق ساختمان را تأمین کرد.
سایر نکات سیم کشی برق ساختمان به قرار زیر می باشد:
- رعایت فواصل دقیق و استاندارد در سیم کشی ساختمان ,فاصله جعبه فیوز ساختمان از لوله های آب و برق و گاز، ,فاصله قوطی های از چارچوب ساختمان و… که این فواصل باید حتما به خوبی رعایت گردند.
- استاندارد سازی فیوزها در سیم کشی ساختمان , بایستی در حین اجرای سیم کشی ساختمان از فیوز با ظرفیت مناسب برای آن بخش استفاده شود. مثلا ظرفیت فیوز برای روشنایی ۱۰ آمپر و برای پریزها ۱۶ آمپر می باشد. رعایت این نکات جزء ملزومات اولیه و کلیدی برق کشی ساختمان است.
- توجه به جایگاه وسایل خانگی
سیم کشی ساختمان اگر بر حسب نقشه ساختمانی به پیش رود و یک متخصص با کوله باری تجربه رو به سیم کشی ساختمان آورد، به خوبی می داند که جایگاه یخچال، گاز، ماشین لباسشویی و سایر وسایل خانگی کجاست و با مشورت کردن با صاحب ساختمان مربوطه و تعیین محل دقیق آن ها برای هر یک از این وسایل می بایست کلید برقی در نزدیک ترین نقطه آنان قرار دهد و به گونه ای آن را صورت دهد و کلید برق محو نگردد و دسترسی به آن آسان باشد.
رعایت ظرفیت سیم های در انتقال الکتریسیته نیز از مهمترین مواردی است که در هنگام سیم کشی بایستی رعایت شود . عدم توجه به قدرت متناسب برای تغذیه مصرف کننده و سیم یا کابل مورد استفاده , میتواند منجر به سوختگی سیم کشی به خصوص در اوج مصرف رشته سیم مورد نظر شده و موجب قطعی برق آن شود .
ارتفاع نصب کلیدپریزهای ساختمان
- ارتفاع نصب کلید روشنایی 115 سانتیمتر با 5 سانتیمتر تلورانس
- ارتفاع پریز در آشپزخانه 60 سانتیمتر و 120 سانتیمتر
- ارتفاع پریز در سرویس بهداشتی 120 سانتی متر
- ارتفاع کلید کولر 125 سانتی متر از کف تمام شده .
- کلید ها باید در ساختمان به وسیله لیزر یا شلنگ تراز شوند .
- فاصله پریزهای برق، تلفن و آنتن ساختمان 30 تا 40 سانت .
- مسافت جعبه فیوز ساختمان از لوله های گاز و آب یک متر
- ارتفاع نصب آیفون تصویری یا صوتی 140 تا 150 سانتی متر
- فاصله آویز لامپ ها از سقف ساختمان: 30-50سانتی متر
- فاصله قوطی برق چارچوب درب و پنجره 15 تا 25سانتی متر
انتخاب کابل و سیم برای سیم کشی ساختمان
1- سیم مصرفی استاندارد برای روشنایی سطح مقطع 1.5 میلی متر
2- سیم مصرفی برای نصب کلیدپریز ساختمان سطح مقطع 2.5 میلی متر
3- سیم مصرفی برای سیم کشی اصلی برق سطح مقطع 4 تا 6 میلی متر
4- سیم مصرفی برای کولر آبی سطح مقطع 2.5 میلی متر
5- سیم مورد استفاده برای کولر گازی سطح مقطع 4 میلی متر
انتخاب فیوز برق ساختمان
1- قدرت فیوز برای روشنایی: 10 آمپر
2- قدرت فیوز برای پریزها: 16 آمپر
3- قدرت فیوز برای کولرگازی و برق اصلی ساختمان: 20 آمپر
4- قدرت فیوز برای کنتور ساختمان: 25 آمپر
نصب لوازم در آشپزخانه
برای نصب لوازمی مانند ماشین لباسشویی , یخچال , ظرفشویی و گاز رومیزی بایستی حداقل یک جایگاه مناسب با شرایط نصب چیدمان در نظر گرفته شود .
1- جایگاه لباس شویی در آشپزخانه
2- جایگاه پکیج در آشپزخانه
3- جایگاه یخچال در آشپزخانه
4- جایگاه گاز در آشپزخانه
5- جایگاه مایکروفر در آشپزخانه
جهت دریافت مشاوره در زمینه اجرا , تعمیرات و خدمات برق ساختمان با ما تماس بگیرید.