لوله بازکنی ونک

لوله بازکنی ونک

لوله بازکنی ونک

خدمات نشت یابی و لوله بازکنی ونک , فوری و شبانه روزی 09128650695

تلفن : 22280940 – 22897832 -22617422 – 09105231040 سریع و 24/7

خدمات لوله بازکنی تهران ونک با تجهیزات پیشرفته در زمینه لوله بازکنی و سرویس کاران زبده و متبحر , در کنار تعهد کاری کلیه خدمات خود را با اولین تماس و ضمانت کاری انجام میدهد . لوله بازکنی چاه و توالت ایرانی و فرنگی با ژنراتور و فنر لوله بازکنی در قطر و طول مختلف , رفع گرفتگی لوله آشپزخانه و ماشین لباسشویی , بازکردن کفشور حمام , تراس , پارکینگ , مشاعات ,  استخر , دریچه بازدید , ناودانی پشت بام , فاضلاب شهری اگو و کفشور

برای بهره گیری از سایر متخصصین در حوزه های اجرا و تعمیر لوله کشی آب و فاضلاب , شوفاژ , گاز , موتورخانه و شوفاژ , پکیج و رادیاتور , تشخیص ترکیدگی و نشت یابی , شیرالات بهداشتی با ما تماس بگیرید , تا با مشاوره و صورت درخواست تعمیرکار و نصاب ماهر را به محل اعزام نماییم .

خدمات لوله بازکنی ونک

خدمات لوله بازکنی ونک

فاضلاب موجود در ساختمان بخاطر اینکه مخلوطی از آب و فضولات است , دارای ذرات جامد معلق و محلول در خود بوده و به همین خاطر کاهش سرعت آن در هنگام خروج , موجب ته نشین شدن ذرات جامد آن میشود . غیر از فضولات انسانی , چربی و روغنها , گرد و غبار , خاکروبه و ته مانده غذا , باعث میشوند تا سرعت عبور آب کاهش پیدا کند .

علاوه بر این وجود زانو , سیفون و سایر اتصالات در سر راه خروج فاضلاب سبب کاهش سرعت عبور شده و به مرور در داخل لوله ها و اتصالات ته نشینهایی کم و زیاد ایجاد میشود . البته شیب بندی و نحوه لوله کشی فاضلاب نیز در میزان این فرایند بسیار تاثیرگذار میباشد .

حال تصور کنید که یک جسم خارجی مانند مسواک به داخل چاه توالت بیفتد . مو , دستمال کاغذی و دیگر ذرات زیر به دور مسواک جمع شده و به تدریج یک توده بزرگ را بوجود می آورند . این توده بزرگ در هر عمقی از لوله کشی فاضلاب باشد , موجب میشود که سرعت خروج فاضلاب کم شده و همین کم شده سرعت , باعث ته نشین شدن رسوبات در کف لوله اتصالات در حدفاصل قبل از جایی است که مسواک سقوط کرده , در این شرایط هم شاید فاضلاب به خروج خود با سرعت کم ادامه دهد , اما بالاخره بر اثر انباشت رسوبات یک گرفتگی بزرگی گریبان لوله ها را گرفته که بایستی با روشهای رسوب تراشی به سختی باز شوند .

بدون دیدگاه

Post A Comment